Adatvédelem

Adatvédelmi tájékoztató

A weboldalt üzemeltető Háda Ferenc egyéni vállalkozó elkötelezett a weboldal látogatói, ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében és kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását.

Adatkezelő az www.vasbor.hu weboldalt üzemeltető Háda Ferenc egyéni vállalkozó (a továbbiakban: „Szolgáltató/Üzemeltető”)

Székhelye: 3400 Mezőkövesd, Sándor út 2.
Telephely: 3400 Mezőkövesd, Farkas Márton u. 22. 
Adószám: 66276526-2-25
Nyilvántartási száma: 33361882
Képviseli: Háda Ferenc
E-mail: info(kukac)vasbor.hu

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-137585/2018.

Jelen adatkezelési tájékoztató a vasbor.hu weboldal és aldomainjainak adatkezelését szabályozza, melyet a Üzemeltető magára nézve kötelezőnek ismer el, magát azoknak aláveti. Jelen tájékoztató teljes szövege, valamint annak esetleges módosításai a honlapon történő közzététellel lépnek hatályba.

Az adatvédelmi tájékoztató elérhető az alábbi oldalról: https://www.vasbor.hu/adatvedelem/

Az adatkezelésre vonatkozó jogi hátteret alapvetően Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) adja meg.

A jelen adatvédelmi tájékoztató tartalmazza a www.vasbor.hu weboldalhoz kapcsolódó termékek keretében végzett adatkezelésre vonatkozó szabályokat, adatvédelmi, adatkezelési elveket, valamint az adatkezelésre vonatkozó tájékoztatást.

1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. A vevőnek lehetősége van a vételárat és az esetleges szállítási költséget előre átutalni vagy utánvéttel kifizetni, ebben az esetben a megrendelt áru átvételekor semmilyen fizetési kötelezettsége nincs.

2. A Vásárlók adatait kizárólag saját szerződéseink, számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. Ezen adatok a következők: Név, ill. Cégnév, e-mail cím, telefonszám, szállítási ill. számlázási cím. A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégnek. (Magyar Posta Logisztika)
Szállító vállalat szerződésben nyilatkozik az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően jár el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre 4 napon belül bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok, melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez). Adatainak módosítását vagy törlését kérheti e-mailben az info(kukac)vasbor.hu címen.
Adatainak megadása önkéntes jelleggel történik.

Vonatkozó jogszabály: 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról.

3. A Szolgáltató a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak átadhatja. Az alvállalkozók a Szolgáltató által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak további személyeknek átadni.

4. A weboldal megtekintésének, nem feltétele a személyes adatok, azonban egyes szolgáltatások igénybevételéhez elengedhetetlen ezek rendelkezésünkre bocsátása. Ezen adatok megadásakor a felhasználó beleegyezik abba, e szolgáltatások igénybevétele esetén személyes adataikat felhasználjuk azonosításuk érdekében.